TRADIŢIA ORTODOXĂ

† Glasul Orthodoxiei Sfinţilor Părinţi †

Din nou despre activităţile ecumeniste ale patriarhiilor oficiale, sau închinarea la antihrist

Posted by traditiaortodoxa pe decembrie 1, 2010

Belgrad, 08.12.2010 (calendar papist): pseudopatriarhul sârb Irineu a sărbătorit hanukkah alături de jidovi

Pseudopatriarhul sârb Irineu aprinzând cu satisfacţie o lumânare în menoră la sărbătoarea jidovească hanukkah

Primul care a aprins o lumânare în menoră a fost preşedintele Serbiei, Boris Tadici, urmat de aşa-zisul patriarh Irineu, aşa-zisul episcop Irinei, muftiul comunităţii islamice şi nunţiul apostolic papist din Serbia. N-a lipsit desigur nici ministrul religiilor din Serbia.

Potrivit comentariului agenţiei sârbeşti de presă Taniug, „această sărbătoare evreiască a fost dintotdeauna simbolul renaşterii templului din Ierusalim” şi „deschide calea pentru un viitor mai bun”.

~ † ~

Tuturor ereticilor ANATEMA! Iar cei ce stau cu bună ştiinţă în comuniune cu aceşti eretici, fie ei preoţi sau mireni, cad sub aceiaşi anatemă (Anatema ROCOR împotriva ecumenismului).

A se vedea:

postarea noastră mai veche: Un semn de întrebare pentru conservatorii din BOR, sau politica ecumenistă a Bisericilor oficiale îşi urmează cursul nestingherit

şi: Sfântul Cosma Etolul – Sa nu ne asemănăm jidovilor, ca să luăm osânda lui Dumnezeu

2 răspunsuri to “Din nou despre activităţile ecumeniste ale patriarhiilor oficiale, sau închinarea la antihrist”

 1. Aurel B. said

  Urmasii in obiceiuri si cadere vesnica a lui Iuda sunt contemporanii nostri, sunt chiar si dintre carmuitorii bisericilor cazuti in cumplite nelegiuiri impreuna cu francmasoneria iluminatilor, le vedem infricosatoarele fapte ce zidesc imperiul minciunii si uraciunii antihristice spre slava diavolului !

  Frati crestini, sa ne infricosam si sa nu primim ceea ce se infaptuieste spre pierzarea noastra vesnica, nebunia si agonia capilor unor biserici déjà cazute, este mai groaznica decat a celor care nesocoteau Corabia lui Noe ce pregatea sabia lui Dumnezeu spre a lor pedeapsa si moarte.

  Sa ramanem in dreptatea lui Dumnezeu si a Slavei Sale, iar pentru salvarea noastra sa nu primim decat Biserica cea Adevarata a Mantuitorului Iisus Hristos, singura ce va dainui biruitoare, mantuitoare si salvatoare potopului de foc al sfarsitului veacurilor.

  Doamne ajuta!

 2. Stanca said

  Sa vedeti cu cata ravna s-au aruncat ,,traditionalistii” bisericii oficiale asupra acestui subiect! E un subiect care trebuie neaparat confiscat de ei, ca nu cumva sa inteleaga lumea, oamenii simpli, adevarata semnificatie a acestor fapte! Limbajul cu privire la ,,cadere” ,,apostazie”, ,,incalcarea canoanelor” trebuie neaparat diluat, iar sensul concret al cuvintelor este transformat de ei in sens figurat. Asa se face ca au facut din ,,caderea patriarului Sarbiei” nu ceea ce e defapt, adica apostazie si cadere din Har, ci doar o simpla figura de stil. Cine are totusi minte cat de cat vede clar ca azi, dupa trei generatii de ecumenism, serghianism si renovationism, ortodoxia oficiala nu mai are nici un sinod cu adevarat Ortodox care sa condamne aceste fapte si nici o conduita cu adevarat ortodoxa nu poate fi observata la nici unul dintre ,,ierarhii” bisericilor oficiale apostate (nu doar la figurat) si nici macar la vreunul dintre asa zisii ,,traditionalisti” care ,,cu buna-stiinta sunt in comuniune cu acesti eretici inainte-mentionati” (anatema impotriva ecumenismului de la 1983).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: